5 thoughts on “Contact

 1. Ik ben wel geinteresseers in een liter of vier rauwe melk per week. Is dit ook een week houdbaar of korter? Zo ja, ik woon in Diemen en dan kom ik binnenkort graag eens vier liter proberen. Mvg, Javier

  • Dag Javier.
   Als u de rauwe melk in een glazen fles en goed gekoeld bewaard is ie meestal wel 5 dagen houdbaar. Sommige klanten bewaren het wel een week en vinden het nog prima. Koken vooraf betekent ook een langere houdbaarheid (maar ook andere samenstelling en smaak).

   Graag tot ziens

   Wendela
   De Groene Griffioen

 2. Graag wil ik meer informatie over de workshop van 7/2/2015.
  hoeveel zijn de kosten voor deelname aan deze cursus.
  mvg. M.planjer

  • Dag Majida Planjer

   Onder het mom ‘ beter laat dan ooit’ antwoord ik graag op uw reactie die u al in januari stuurde. Door een onbekende reden krijg ik nu pas dit bericht te zien.
   Gelukkig geven wij meerdere workshops per jaar.
   De workshop duurt 3 uur en is op een zaterdagmiddag.
   Op onze website http://www.degroenegriffioen.nl bij ‘beleving’ staat het programma en de kosten (37.50 p.p.)
   Je krijgt je eigen kaasje na afloop direct mee.
   De volgende workshops zijn
   27 juni
   19 september
   21 november

   Volgende week hebben we open dag. Iedereen is van harte welkom op 20 juni tussen 10-16u langs te komen. Dan geen workshop kaas maken, maar zeker een goed moment om de boerderij te bezoeken (live optredens, gratis rondleidingen, proeverijen, boterschudden, kinderactiviteiten, etc)

   Groet,
   Wendela

 3. Hoi! Komt super leuk over, jullie boerderij! Ik zou graag de kaasworkshop willen volgen op 19 november met 2 personen, is er nog plek?
  Groeten van Thirza