Eerste adoptievriend bij De Groene Griffioen

Eerder schreven we al dat je bij ons een koe (pink of kalf kan natuurlijk ook)  kunt adopteren. De eerste adoptievriend heeft zich gemeld. Frits heeft kalf Olga geadopteerd. Omdat we niet met namen werken, mag je als adoptievriend je koe zelf een naam geven. De dieren hebben we een officiele naam, maar die gebruiken we eigenlijk niet.
Je krijgt een echt certificaat en het was een speciaal moment om deze voor het eerst te overhandigen!
Om het weekend en in de vakanties gaat Olga lekker naar Frits;)

Waarom je een koe zou adopteren? Om een bijzonder huisdier te hebben, om de mogelijkheid te hebben om naar een boerderij te gaan en om de boer te steunen. De stichting van Adopteer een koe heeft als doel om boer en burger met elkaar in  contact te brengen.

Comments are closed.