De Groene Griffioen ontmoet koningin Beatrix

Boy heeft vandaag de koningin ontmoet! In het kader van een project over voedselveiligheid van battle of the cheeta’s. In deze battle strijden young professionals om de beste oplossing voor duurzaam en eerlijk voedsel. Vandaag mochten alle groepjes hun idee pitchen op het 40 jarige jubileum van NCDO. Het groepje waar Boy in zit heeft een bedrijfje bedacht dat aandacht besteedt aan voedselveiligheid. Het bedrijfje heet Riszky Foodz ‘100% dangerous, raw & healty’. Het is toch belachelijk dat ongezond voedsel van bijv. fastfood restaurants wel voldoet aan de voedselveiligheidseisen en de scharreleieren van de buurman of het potje jam van je moeder niet?! Volg ze op twitter: @riszkyfoodz. De Groene Griffioen is ook actief op twitter en facebook

Door de kou mogen de bouwmannen niet meer buiten werken. Dat is jammer want een kant van het dak moet nog bedekt worden met houten shingles. Gelukkig moeten er ook nog wat binnenwandjes gezet worden en moeten we keuzes maken over afwerking.

Comments are closed.