Bijdrage discussie toekomst GLB

Een paar weken geleden is Boy geïnterviewd over voedselveiligheid in het kader van de toekomst van het GLB. Hier schreven wij ook over. Afgelopen vrijdag is het filmpje waarin Boy schittert op de website gezet! Je vindt het hieronder.

De eerste aanmeldingen voor de boerderij-educatie zijn binnen! Ze zijn dus nog niet langs geweest. Leuk dat scholen voor onze boerderij kiezen voor een bezoek. De voorbereidingen om groepen te ontvangen zijn nog niet helemaal af, dat gaan we deze maand in orde maken. Er zijn in ieder geval al genoeg mensen langs geweest. Heel veel mensen, bekenden en onbekenden, zijn erg geïnteresseerd in het bouwproject.

De kozijnen en buitendeuren zijn klaar en een deel is vandaag gebracht. Een paar weken geleden zijn we bij de werkplaats geweest om te kijken naar de definitieve kleur. Super mooi dat eiken hout.

Verder hebben we de zaterdagochtend hulp gehad van Meidri. Zij doet deze ochtend klusjes op de boerderij en in de winkel!

Op Feije zijn eerste verjaardag hadden we een uurtje gepland met de opa’s en oma’s om koffie te drinken met een stuk taart. Komt net in dat uurtje een betonwagen voor de compoststal… dat kan niet wachten dus hier uurtje viel een beetje in het water…

Comments are closed.