Houtsnippers in de compoststal, prachtige kozijnen en facebook

De kozijnen zijn geplaatst, echt super mooi. De dakbedekking is besteld. We hebben voor houten shingles van ceder hout gekozen. De aannemer (GdHbouw) heeft een bestelling geplaatst voor 30 kleine kilokaasjes voor de feestdagen en ons bouwproject komt op hun kerstkaart. Dat is natuurlijk ook leuk.

De aanpassingen in de compoststal zijn gerealiseerd. De houtsnippers zijn gebracht en liggen voor het grootste gedeelte op hun plek, in de stal. Echt zo’n boslucht. Helaas zit er wel veel rommel tussen. Een tennisbal, stuk tuinslang en tas van de Wibra heb ik bijvoorbeeld tussen de houtsnippers gevonden. De koeien hebben nog even geduld nodig.

Verder hebben we een facebook pagina geopend. Dus naast twitter kun je ons ook volgen via facebook.

De eerste aanmeldingen voor de kaasworkshop zijn binnen, maar er is nog plek! Geef je hier op.

Comments are closed.