Koeien naar buiten

Na een lange winter en een koud begin van de lente is het dan eindelijk zo ver. Onze melkkoeien  gaan het land weer op. Zaterdag 20 april om 10:30 uur vindt de koeiendans plaats. Iedereen is welkom om te komen kijken op onze biologische educatie- en kaasboerderij aan de Lange Muiderweg 18 in Weesp.

De kalfjes en de kippen zijn ook te bewonderen. Kinderen kunnen een nep-koe melken. De boerderijwinkel is zoals elke vrijdagmiddag en zaterdag open. Hier kunnen liefhebbers van biologisch en lokaal voedsel terecht voor melk, kaas en vlees van eigen erf. Of andere producten uit de buurt (niet biologisch) zoals appels, appelsap, jam, honing, eieren en bakmixen (appeltaart, cake, poffertjes). Speciaal voor de feestelijke gelegenheid hebben we boeren melkwit van bakkerij Muhl dat met verse melk van onze koeien is gemaakt (op=op).

Meer informatie over ons bedrijf, producten, activiteiten en dieren staat op onze website www.degroenegriffioen.nl en onze facebookpagina ‘biologische boerderij de groene griffioen’

Zaterdag 22 juni houden we trouwens open dag van 11:00-16:00 uur. Meer info volgt later. Houd onze sites in de gaten.

Comments are closed.