Eerste kaasworkshop succes

De eerste kaasworkshop zit er op. Voor een eerste keer zijn we zeer tevreden. Een hele leuke groep, veel kaas en enthousiaste reacties!
De cursisten hebben de kaas (een witte verse kaas) na de workshop in een pekelbadje mee naar huis gekregen en moesten thuis ook nog aan de slag; op tijd de kaas uit het pekelbad halen en vervolgens op een houten plank nog minimaal 24 uur laten rijpen bij de juiste temperatuur.
Een rondleiding over het bedrijf en een kaasproeverij waren uiteraard ook onderdeel van het programma. We hebben zelfs een kijkje in de bedrijfswoning genomen en een groepsfoto (say cheese!) gemaakt. Onder de cursisten was een journalist die een stukje over onze workshops gaat schrijven in het blad Roots. De volgende workshop is zaterdag 28 januari 2012. Klik hier om je in te schrijven.

Comments are closed.