De feestelijke opening

Wat een mijlpaal. De echt winkel in het nieuwe pand is geopend. Afgelopen zaterdag was iedereen welkom om een kijkje te nemen en dat hebben we geweten. Veel mensen zijn geweest en waren onder de indruk van alles. We hebben ook erg ons best gedaan en hard gewerkt om het zo mooi te krijgen.

Naast de verkoop in de nieuwe winkel hadden we de ontvangstruimte gezellig ingericht en konden mensen genieten van een heerlijk broodje met kaas en een melkervaring. De kinderen konden kerstkransjes versieren en imker Hans Baan liet iedereen verschillende honingen proeven en beantwoordde alle vragen over honing. In de stal waren de dieren te zien en was Maryjan Bakker aan het wolspinnen.

De nieuwe winkel betekent meer nieuws:

Uitbreiding assortiment:
Naast kaas, melk, groente- en fruittassen hebben we in de nieuwe winkel ook vlees van eigen koe, honing, sappen, meelmixen (bijv. voor appeltaart, cake, poffertjes en en pannenkoeken), muesli, appelmoes, stoofperen, jam, appelstroop en eieren.

Ruimere openingstijden en een betaalautomaat:
Vrijdag blijft gewoon 15-18u en zaterdag de hele dag van 10-16u. Zaterdagmiddag helpt Gerrieke af en toe mee. En er kan gepind worden!

Kom dus langs aan de Lange Muiderweg 18 in Weesp!

Een impressie van de feestelijke opening:

Comments are closed.