Korte en frequente updates via facebook

Laatste bericht hier, is al weer even geleden. Via facebook houden we geinteresseerden vooral op de hoogte, volg ons daar dus (ook)

De buitenkant van het huis is af! 

Op dit moment worden de laatste dingen binnen gedaan en komt er een grindbak rondom het huis voor regenwater opvang en tegen opspattend water dat van het dak valt.

We hebben nog geen exacte datum wanneer de winkel in het nieuwe pand in gebruik wordt genomen, maar het einde komt eindelijk een beetje in zicht. Het is toch wel een heel erg groot project. We krijgen erg veel leuke reacties en we gaan gewoon door tot het af is. In de tussentijd komen er weer allemaal dingen op ons pak. Groepen die bij ons willen koeknuffelen, een BHV-cursus en workshop, een bedrijfsuitje en natuurlijk de workshop kaas maken die we elke laatste zaterdag van de maand organiseren. We zijn nu ook afhaalpunt voor biologische groente en fruittassen en we weten waar de eerste koe geslacht gaat worden die weer terug komt op de boerderij (in pakketjes vlees).

De potstal wordt binnenkort weer gevuld, zodat de koeien weer lekker op de houtsnippers kunnen en we hopen dit jaar de kaasproductie te verhogen, want de vraag van grote afnemers kunnen we nu niet aan!

Comments are closed.