Start gevelbekleding en kaasverkoop op Kimchi Festival Amsterdam 2

Het hout is allemaal gebrand en de eerste planken zijn op de gevel aangebracht. Gebrand hout is onderhoudsvrij, het brandt niet en we vinden het een stoere look hebben. Bovendien komen de mooie kozijnen beter naar ‘voren’ door het zwarte hout. Het geeft wel erg af, dus niet witte kleding tegen de muur staan.

De verkoop van de broodjes ging als een speer. Alle broden zijn op gegaan en mensen kwamen zelfs terug voor nog een broodje of een stukje kaas om mee naar huis te nemen. Zelf heb ik niet veel van het festival gezien omdat ik van begin tot eind (toen brood op was) hard gewerkt heb om iedereen te kunnen laten genieten van een lekker broodje of een stukje kaas. Sietske van Gebaar Boer Burger kwam nog even kijken en heeft ook nog even de handen uit de mouwen gestoken. Altijd fijn wat hulp!

Comments are closed.