Start gevelbekleding en kaasverkoop op Kimchi Festival Amsterdam 1

Hopelijk blijft het even droog, dat is natuurlijk fijn omdat het zomer is en we toch wel erg veel regen hebben gehad en wat droge warme dagen zijn goed voor de bouwfase waar we ons in bevinden. De buitenkant van het huis wordt afgemaakt. Na maanden gekeken te hebben naar een groot huis ingepakt in grijs folie heeft het grijze folie plaats gemaakt voor zandkleurig leem dat tegen het stro is aangespoten. Hopelijk droogt het goed, gaat de houtbrander hard aan het werk met hout en zal het huis over een week voor een groot gedeelte bekleed zijn met gebrand hout. Ben erg benieuwd.

Aanstaande zaterdag staan we op het Kimchi Festival. Een gratis festival met muziek, ambachtelijke producten en hopelijk lekker weer. Wij verkopen broodjes kaas en ook gewoon losse stukken kaas. Kom je ook? Het is van 14:00-22:00 uur.
Check onze agenda voor meer informatie of ga naar onze facebookpagina

Comments are closed.