Broodjes kaas weer succes op Open Dag bij Reijanahoeve

Twee weken na onze eigen open dag hebben we broodjes kaas verkocht op de Open Dag, of eigenlijk afscheidsdag van Kaasboerderij Reijanahoeve aan de Gooilandse weg in Weesp. Adrie en Reijer Groenendaal stoppen na tientallen jaren met kaas maken.

Om al hun klanten te bedanken hadden ze zaterdag 7 juli een open dag georganiseerd. Het was een prachtige dag, leuke mensen, activiteiten en prachtig weer. Open dagen bij boerderijen zijn eigenlijk altijd heel erg leuk. En dat vinden er meer, want ook op deze open dag waren er honderden bezoekers!

Wij mochten broodjes kaas verkopen. Dezelfde broodjes als we op onze eigen open dag hebben verkocht.
Een heerlijk zuurdesem brood gebakken door Bakkerij Cor Muhl uit Weesp. Met meel gemalen door Molen De Vriendschap uit Weesp, zelf gemaakt zuurdesem en verder zeezout en beetje honing. Puur natuur. Voor ons had de bakker ons logo op het brood gezet en sinds deze week is het brood ook te koop van woensdag t/m zaterdag bij de bakker zelf!

Mmmm

Comments are closed.