Voorbereidingen voor open dag

Er wordt keihard gewerkt voor de open dag. Er moet veel geregeld worden qua organisatie (leuke activiteiten, promotie/bekendheid, vrijwilligers, parkeergelegenheid, aankleding erf, etc.) maar we willen ook het huis in aanbouw laten zien. Het is nog niet helemaal af, maar toch zijn er zaterdag 23 juni al een paar ruimtes klaar. Daar wordt nu dus keihard aan gewerkt.

De gewone dingen gaan ook gewoon door: de koeien en kinderen verzorgen en er is weer gemaaid en vanmiddag wordt er gekuild (gras in balen verpakken) dit moet weer binnen gehaald worden. Als het een beetje droog blijft deze week wordt dit ook het parkeerveld. Als het te nat is, moeten we een alternatief bedenken, hopelijk is dat niet nodig en komen veel mensen lekker op de fiets!

Vandaag (woensdag 20 juni) hoor je meer over de open dag op Radio Weesp (106.5 FM) in het programma Lokaal Centraal. Tussen 18-18:30u.

Nieuwsgierig? Kom ook langs zaterdag 23 juni tussen 11:00 en 16:00 uur (meer info in de agenda)

 

One thought on “Voorbereidingen voor open dag