Wortelen en ontvangstruimte even in gebruik!

De aardappelen zijn op. Mooie oranje wortelen hebben we nu voor de koeien. Ze vinden het erg lekker. s Ochtends na het melken en s middags voor het melken staan ze met z’n allen op een rij lekker te smikkelen. De rest van de dag staan onze koeien lekker in de wei. Wie weet hebben we met Koninginnedag oranje kaas;)

Vandaag hebben we de eerste bijeenkomst in de ontvangstruimte gehad. Boy en Hans maakten zelf ook deel uit van de groep. De feestelijke bijeenkomst was bedoeld om een ruilverkaveling te ondertekenen. Een mijlpaal voor ons de eerste bijeenkomst in de ontvangstruimte, maar ook heel speciaal voor de genodigden omdat in de ontvangstruimte nu nog de strobalen in zicht zijn. Volgende week worden de muren gestuct met leem en is er van het stro niets meer te zien. Jammer eigenlijk, dit ziet er zo mooi uit! Met gebak, verse broodjes met (onze) kaas en leuke mensen was het zeker een feestelijke bijeenkomst! Leuke mensen en positieve reacties op de bedrijfswoning. Foto’s van de bedrijfswoning in aanbouw vind je op onze website. We hopen het bedrijfsgedeelte van de zomer in officieel in gebruik te nemen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via twitter, facebook, website, weblog!

Comments are closed.