Moestuin en verkoop broodjes kaas

Sander helpt ons op dinsdag met alle klussen op de boerderij. Hij heeft groene vingers en met hem gaan we een moestuin aanleggen. Eerste Paasdag met de kinderen wat grond omgespit.

Vandaag, tweede Paasdag ook hard gewerkt op de feestelijke opening van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in s Graveland. We verkochten met de meiden van GebaarBoerBurger vers gebakken (ja op 2e paasdag!) biologisch-dynamisch brood met onze kaas en een beker verse melk.  Boerderij Hartstocht had een echte koe mee genomen die iedereen mocht melken.

Jammer van het natte weer! Gelukkig erg leuke reacties en toch nog wel wat boterhammen kunnen smeren. We hadden een erg leuke en gezellige kraam waar mensen lekker even konden zitten genieten van hun broodje.

 

Comments are closed.