Kerst op de boerderij (zat 20 dec)

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken en om de kerstvakantie in te luiden en alvast in de kerststemming te komen, organiseren wij een knus evenement op de boerderij.

Zaterdag 20 december 
10:00-16:00 uur
Lange Muiderweg 18a, Weesp
06-42164533
www.DeGroeneGriffioen.nl

De dieren zijn natuurlijk te bewonderen in de stallen en we hebben speciaal een levende kerststal gemaakt waar je gezellig om heen kunt zitten en van de dieren kunt genieten.

In het strobalen huis kan iedereen in de ontvangstruimte genieten van kaas (op brood of als kaasfondue) en stoofpotjes met eigen vlees. Voor de kinderen is er kinderknutselen. Koffie en thee zijn gratis. Ervaar de sfeer in de bijzondere en natuurlijke ruimte. De ontvangstruimte is ook te huur voor vergaderingen, workshops en feesten en is tevens een professionele muziekstudio.

In de winkel kun je zelf geschenktassen samenstellen en heerlijke kerstinkopen doen. Kaas voor de kaasfondue, of lekker bij de borrel, een lekker stukje biologisch vlees van eigen koe, of lekker makkelijk soep in zak. Ook het boek Smaak van de Vecht en de bekende producten als melk, Wispe bier, appelsap, appels, groentetassen, honing, eieren, stroop, bakmixen van molen De Vriendschap, etc.

De openingstijden van de winkel zijn:
Dinsdag 10:00-12:00 uur
Vrijdag 15:00-18:00 uur
Zaterdag 10:00-16:00 uur

Wij hebben in de kerstvakantie geen aangepaste openingstijden. Tweede Kerstdag zijn we uiteraard gesloten.

 

Tot slot wensen wij iedereen hele fijne feestdagen met veel gezelligheid en (h)eerlijk eten en een prachtig nieuw jaar in goede gezondheid.

Graag tot ziens

Groet van de boerderij,

Boy & Wendela