Nog plek voor de vakantie-workshop kaas maken 28 juli

We hebben erg veel mensen die een workshop kaas maken willen doen. Zaterdag 28 juli, de laatste zaterdag van de maand, willen we weer een workshop geven, maar veel mensen zijn dan met vakantie. We hebben dus nog een paar plekken over. In augustus en september hebben we al 2 volle workshops. Misschien dat we nog een extra workshop organiseren.

Het programma duurt 3 uur en begint om 13:30 uur. Iedereen maakt zijn eigen kaasje en krijgt deze direct mee naar huis. De volgende dag kun je verse witte kaasje al opeten!

Voor meer informatie, vragen en aanmelden klik hier.

Broodjes kaas weer succes op Open Dag bij Reijanahoeve

Twee weken na onze eigen open dag hebben we broodjes kaas verkocht op de Open Dag, of eigenlijk afscheidsdag van Kaasboerderij Reijanahoeve aan de Gooilandse weg in Weesp. Adrie en Reijer Groenendaal stoppen na tientallen jaren met kaas maken.

Om al hun klanten te bedanken hadden ze zaterdag 7 juli een open dag georganiseerd. Het was een prachtige dag, leuke mensen, activiteiten en prachtig weer. Open dagen bij boerderijen zijn eigenlijk altijd heel erg leuk. En dat vinden er meer, want ook op deze open dag waren er honderden bezoekers!

Wij mochten broodjes kaas verkopen. Dezelfde broodjes als we op onze eigen open dag hebben verkocht.
Een heerlijk zuurdesem brood gebakken door Bakkerij Cor Muhl uit Weesp. Met meel gemalen door Molen De Vriendschap uit Weesp, zelf gemaakt zuurdesem en verder zeezout en beetje honing. Puur natuur. Voor ons had de bakker ons logo op het brood gezet en sinds deze week is het brood ook te koop van woensdag t/m zaterdag bij de bakker zelf!

Mmmm