Wortelen en ontvangstruimte even in gebruik!

De aardappelen zijn op. Mooie oranje wortelen hebben we nu voor de koeien. Ze vinden het erg lekker. s Ochtends na het melken en s middags voor het melken staan ze met z’n allen op een rij lekker te smikkelen. De rest van de dag staan onze koeien lekker in de wei. Wie weet hebben we met Koninginnedag oranje kaas;)

Vandaag hebben we de eerste bijeenkomst in de ontvangstruimte gehad. Boy en Hans maakten zelf ook deel uit van de groep. De feestelijke bijeenkomst was bedoeld om een ruilverkaveling te ondertekenen. Een mijlpaal voor ons de eerste bijeenkomst in de ontvangstruimte, maar ook heel speciaal voor de genodigden omdat in de ontvangstruimte nu nog de strobalen in zicht zijn. Volgende week worden de muren gestuct met leem en is er van het stro niets meer te zien. Jammer eigenlijk, dit ziet er zo mooi uit! Met gebak, verse broodjes met (onze) kaas en leuke mensen was het zeker een feestelijke bijeenkomst! Leuke mensen en positieve reacties op de bedrijfswoning. Foto’s van de bedrijfswoning in aanbouw vind je op onze website. We hopen het bedrijfsgedeelte van de zomer in officieel in gebruik te nemen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via twitter, facebook, website, weblog!

Moestuin en verkoop broodjes kaas

Sander helpt ons op dinsdag met alle klussen op de boerderij. Hij heeft groene vingers en met hem gaan we een moestuin aanleggen. Eerste Paasdag met de kinderen wat grond omgespit.

Vandaag, tweede Paasdag ook hard gewerkt op de feestelijke opening van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in s Graveland. We verkochten met de meiden van GebaarBoerBurger vers gebakken (ja op 2e paasdag!) biologisch-dynamisch brood met onze kaas en een beker verse melk. Ā Boerderij Hartstocht had een echte koe mee genomen die iedereen mocht melken.

Jammer van het natte weer! Gelukkig erg leuke reacties en toch nog wel wat boterhammen kunnen smeren. We hadden een erg leuke en gezellige kraam waar mensen lekker even konden zitten genieten van hun broodje.