Bom gevonden op De Groene Griffioen!

Gisteren is er een bom gevonden achter ons nieuwe huis!

Op RTL4 is ons huis in aanbouw te zien in de serie ‘Moordvrouw’. De strowanden zijn ook in beeld!
Voor degenen die het gemist hebben en nieuwsgierig zijn: zondag 29 januari wordt de aflevering herhaald op RTL4 rond 23u

Biovak en dakbedekking

Beetje problemen gehad met internet en de website. Ons weblog hebben we nu bij wordpress onder gebracht. Via twitter en facebook al laten weten dat we op de biovak hebben gestaan. De vakbeurs voor de biologische sector. Met andere kaasboeren op het streekplein gestaan. Leuke reacties op onze kaas.

De aannemer is nu bezig met het dak. Het dak wordt bedekt met houten shingles (ceder hout) en ze zijn dakramen aan het plaatsen. Foto’s op website bij ‘media’ te vinden.

Boerderij van de maand en start dakbedekking

De Groene Griffioen is in januari boerderij van de maand op www.boerenkaas.nl en www.boerderijzuivel.nl We zijn hier erg blij mee en merken dat we nog beter gevonden worden. De stichting ‘Adopteer een koe’ heeft ons benaderd en we hebben er weer een aanmelding bij voor de kaasworkshop eind deze maand. Nog een paar plekken en we zitten vol.

De bouw heeft even stil gelegen tussen de feestdagen, deze week zijn ze begonnen met de dakbedekking: houten shingles. Het ziet er nu al prachtig uit. Jammer dat het rood/bruine ceder hout straks grijs wordt…